ΠΡΟΦΙΛ2019-09-24T15:57:23+00:00

Προφίλ

Εταιρεία

Η εταιρεία ως στόχο της έχει την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της κρατώντας πάντοτε σταθερή ποιότητα κατασκευής.
Μελετώντας τις νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες και συνδυάζοντάς τις με την πολυετή της τεχνογνωσία πάνω στην επεξεργασία λαμαρινών αποσκοπεί στην βελτίωση του κάθε αντικειμένου δίνοντας πάντοτε τις πλέον κατάλληλες λύσεις σε κάθε ιδιαιτερότητα και απαίτηση.
Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η οριζόντια παραγωγή αντικειμένων για την υποστήριξη βιομηχανιών, βιοτεχνιών και άλλων κατασκευαστικών εταιρειών με ανάγκες εφαρμογής διαμορφωμένων μεταλλόφυλλων, δοκών και σωλήνων ST 37 χαλκό, ορείχαλκο (χάλυβα INOX) κλπ. Δόμηση με μεταλλότυπους για εμφανή μπετόν, ελαφρά ναυπηγική με δεξαμενές καυσίμων – νερού κλπ. Αρχιτεκτονική με σκαλοπάτια και σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, βιομηχανία και βιοτεχνία σε ειδικά τεμάχια (παραγωγή στραντζόπρεσσας – πρέσα) και όχι μόνο.
Γενικότερα η εταιρεία NIKITA’S δραστηριοποιείται σε όλη της Ελλάδα και σε όλους τους χώρους που μπορούν να έχουν εφαρμογή τα μεταλλόφυλα και οποιαδήποτε προϊόντα τους όπως διακοσμήσεις, στατικά, βιομηχανικά κλπ».